DEGUSTACINĖ VAKARIENĖ

DEGUSTACINĖ VAKARIENĖ

DEGUSTACINĖ VAKARIENĖ

ŠUKUČIŲ CEVICHE

ponzu/ sūdytos citrinos/ švieži agurkai/ sake gelis

Laroche Les Vaudevey Chablis Premier Cru (100 ml)

Gaivus, minerališkas su puikiai subalansuota rūgštimi, kuri atskleis šukučių ir ponzu skonius, sušvelnins citrinos rūgštį

WAGYU TARTARE (JP)

laiškinis česnakas/ putpelės kiaušinis/ baltasis sojos padažas

Krone Borealis Cuvée Brut (100 ml)

Intensyvaus tropinių vaisių, baltos duonos ir citrusinių vaisių aromato vynas sušvelnins wagyu jautienos riebumą, kiaušinio kremiškumą

KEPTAS FOIE GRAS

slyvos/ trumų – modenos trupiniai/ trumai/ aviečių tyrė/ gravy padažas

Veuve Clicquot Brut Réserve Cuvée (100 ml)

Dėl savo turtingo aromato šis šampanas praturtins Foie gras aromatus, gaivi rūgštis ir minerališkumas nuplaus riebumo pojūtį

DOVER SOLE

jaunos daržovės/ marinuotas žalias obuolys/ miso sviesto padažas 

Reyneke Chenin Blanc (100 ml)

Baltų tropinių, citrusinių vaisių, baltų gėlių bei švaros aromantų praturtintas vynas išryškins žuvies bei jaunų daržovių skonius

ŠOKOLADO MUSAS

vyšnių tyrė/ lazdynų riešutai/ lazdynų riešutų ledai

Quinta Do Crasto Twany 10 YO (75 ml)

Džiovintų figų, slyvų, skrudintų riešutų aromatų kupinas desertinis vynas sušvelnins šokolado kartumą bei vyšnių rūgštumą

Degustacinės vakarienės kaina 129 €/ asm.

* Priderintas vynas, kuris įprastai restorane nėra pilstomas taurėmis

* Degustacinė vakarienė tiekiama tik visam staliukui

* Degustacinė vakarienė prieinama tik V – VII

Daugiau informacijos: