DEGUSTACINĖ VAKARIENĖ
DEGUSTACINĖ VAKARIENĖ
DEGUSTACINĖ VAKARIENĖ
ŠUKUČIŲ CEVICHE
ponzu/ sūdytos citrinos/ švieži agurkai/ sake gelis
Laroche Les Vaudevey Chablis Premier Cru (100 ml)
Gaivus, minerališkas su puikiai subalansuota rūgštimi, kuri atskleis šukučių ir ponzu skonius, sušvelnins citrinos rūgštį
WAGYU TARTARE (JP)
laiškinis česnakas/ putpelės kiaušinis/ baltasis sojos padažas
Krone Borealis Cuvée Brut (100 ml)
Intensyvaus tropinių vaisių, baltos duonos ir citrusinių vaisių aromato vynas sušvelnins wagyu jautienos riebumą, kiaušinio kremiškumą
KEPTAS FOIE GRAS
slyvos/ trumų – modenos trupiniai/ trumai/ aviečių tyrė/ gravy padažas
Veuve Clicquot Brut Réserve Cuvée (100 ml)
Dėl savo turtingo aromato šis šampanas praturtins Foie gras aromatus, gaivi rūgštis ir minerališkumas nuplaus riebumo pojūtį
DOVER SOLE
jaunos daržovės/ marinuotas žalias obuolys/ miso sviesto padažas
Reyneke Chenin Blanc (100 ml)
Baltų tropinių, citrusinių vaisių, baltų gėlių bei švaros aromantų praturtintas vynas išryškins žuvies bei jaunų daržovių skonius
ŠOKOLADO MUSAS
vyšnių tyrė/ lazdynų riešutai/ lazdynų riešutų ledai
Quinta Do Crasto Twany 10 YO (75 ml)
Džiovintų figų, slyvų, skrudintų riešutų aromatų kupinas desertinis vynas sušvelnins šokolado kartumą bei vyšnių rūgštumą
* Priderintas vynas, kuris įprastai restorane nėra pilstomas taurėmis
* Degustacinė vakarienė tiekiama tik visam staliukui
Daugiau informacijos: